Lommer I tights - alt du skal vide

Lommer I tights - alt du skal vide

Det er altså smart - tights hvor der er plads til mobil, pung eller nøgler, så du ikke behøver at lægge det uden opsyn i omklædningsrummet eller at opbevare vores ting i sports bh’en (vi har vidst alle gjort det). Man kan jo nærmest sige at tights med lommer er den bedste ting der er sket efter kjoler med lommer, har vi ret de damer? 

Om du er på vej til fitness centeret, til undervisning eller på vej ud at shoppe, er et par tights med lommer bare super praktiske. Faktisk syntes vi også de er et genialt valg til f.eks flyrejser. Der kan nemt lige være det vigtigste i lommer på vej til check in. 

Udover at der findes tights med lommer på siderne, altså på siden af lårene, findes der også nogle med usynlig lomme i taljen, for en endnu mere sikker opbevaring til dine ting. Dette kan dog godt genere ved øvelser hvor du skal sidde eller ligge ned. 

Hvad gør dem så smarte?

Der er ingen tvivl om, at tights med lommer har opnået deres popularitetsposition på markedspladsen, med ikke kun deres smarte løsning, men også de tilgængelige designs, hvilket betyder, at der er noget, der passer til enhver personlighed og smag, til fitness eller hverdagsbrug.

Vi må også indrømme at det er super smart at du ikke behøver at bære et løbebælte eller armbånd for det kan altså gøre løbeturen så meget lettere. Det gør det også nemmere at passe din træning ind i din daglige rutine, uden at du behøver at tage en taske med du også skal bære.

Lad os se det i øjnene, uanset hvilket tøj du har på, er lommer ganske fantastiske. De gør vores liv lettere uden at vi behøver gå ned på stil eller komfort.

 

Hvad med ulemper?

På trods af de mange pluspunkter ved tights med lommer, kan det desværre være ret svært at finde det perfekte par. En ulempe ved tights med lommer er at syningerne kan være til gene da de hovedsageligt er at finde på seamed tights, her foretrækker vi seamless tights uden lommer, for et mere komfortabelt valg under hårdere træninger. 

Men hvis du finder det perfekte par tights med lommer, der oven i købet er højtaljede og squat proof, ja så har du altså vundet lotteriet. 

Hvis du søger et par tight du absolut ikke går galt i byen med kan du med fordel læse vores trænings tights guide for at få det fulde overblik over AWOKE’s udvalg. Vi fremstiller kun bæredygtige- og etisk producerede tights, fremstillet af genanvendt plastik

Det rette valg

Inden du vælger at købe dine nye tights med lommer, bør du overveje om det er nok med en lomme - eller om der skal være flere så der både er plads til telefon, nøgler og kort. Det kan også være at du egentlig slet ikke har brug for det. Vi håber at indslaget her har givet dig et bedre beslutnings grundlag for dit mulige køb af tights med lommer.


You may also like