en fælles passion

TEAM AWOKE

I 2021 gik AWOKE Activewear fra drøm til virkelig! Brandet blev født af en fælles spirende passion og kærlighed til naturen. Vi ønsker at skabe en forandring sammen med andre med samme passion som os, og vi ved jo godt at vi ikke kan redde hele verden med et sæt træningstøj, men vi ved dog at vi kan gøre en forskel, ved fælles hjælp

HVORFOR GENANVENDTE MATERIALER?

Der var ingen tvivl da vi for længe siden satte os ned og brainstormene AWOKE - vi vidste at vores activewear skulle produceres af de mindst skadelige materialer men kravet var også at det skulle have en lang holdbarhed! For det er ikke nok at tøjet føles godt og er flot - nej, vi vidste at vi også har de et ansvar overfor naturen. Derfor var der ingen tvivl om at alle produkter skulle indeholde genanvendte materialer

HVORFOR "AWOKE"?

Vi har rejst til Bali og Thailand igennem flere år, og trods den smukke natur og skønne folkefærd, fik vi os en brat opvågning da vi så hvordan mange af de smukke strande svømmede i affald.

Hertil faldt navnet AWOKE os ind. 

"Awoke" betyder "Vågnede" på engelsk, og det var lige præcis det vi gjorde, da vi så de store problemer med plastik forurening.

Vores mission og drøm er at vi kan få andre til at "vågne" op til det forfærdelige, men dog virkelig problem.

Derfor forvandler vi plastik affald til flot, funktionelt og høj kvalitets træningstøj!

Mød teamet

NANNA BRIX - FOUNDER

Nanna er fotograf, udvikler content og styre vores sociale medier. Derudover står hun også for kommunikation imellem AWOKE og vores ambassadøre.

ISAK RIED - FOUNDER

Manden som står for det meste af den administrative og økonomiske del af AWOKE. Isak står bla. også for kontakten til vores leverandører og vores samarbejdspartnere.