sammen gør vi danmark grønnere

Den Danske Naturfond

Vi mener at vi har et ansvar for at gøre det bedre for vores natur - ikke kun at tage, men også at give tilbage og bidrage hvor vi kan.

I håb om at kunne inspirerer dig til at tage de små handlinger, der lægger op til en stor kollektiv forandring, har vi derfor gjort det meget konkret for dig hvilken forskel du er med til at gøre når du støtter AWOKE.

Ved hver ordre sikres der 1 kvm. dansk natur i samarbejde med Den Danske Naturfond.

MERE NATUR

Vi har de smukkeste naturområder i danmark - men mange af de vilde dyr og planter, som tidligere var almindelige her, er i dag truet, fordi deres levesteder forsvinder. Igennem din støtte til os kan Naturfonden sikrer mere plads til naturen i hele landet ved at købe jord, hvor de genopretter naturen, plejer den og sikrer den for altid.

Kunne du tænke dig at støtte Naturfonden yderligere, kan du købe dit helt eget flotte naturbevis direkte på deres hjemmeside

Vi donerede 5000 kr og sikrede 417 kvm

417 kvm - Kraruplund Store Skov

Skoven er en af de få skove i området med rester af oprindelig løvskov. I skoven vokser træer som eg, bøg og det mere sjældne lindetræ. I dag er det sjældent at se lind i danske skove, men i ældre stenalder, også kaldet lindetiden, var den langt mere udbredt, inden den blev fortrængt af bla. bøg og af opdyrkning.

Lind er vigtig for mange arter og kan blive 300 år gammelt. Det blomstrer og er et vigtigt nektartræ for mange insekter.

I skoven lever fugle som ravn, huldue og grønspætte og i bækken den smukke isfugl.

Skoven skal nu have fred og ro, så dyr og planter kan leve frit.