VORES MISSION & DRØM

Med vores mission håber vi at kunne inspirere dig til at tage action, og gøre det nemmere at vælge et mere miljøvenligt samt ikke mindst etisk valg når du shopper.

Hver lille ting vi alle gør - vil til sammen gøre en stor forskel!

GENANVENDTE MATERIALER

Vi vælger at bruge genanvendte materialer såsom plastikflasker samt rest tekstiler, for at begrænse vores miljøpåvirkning mest muligt.

Tøj produktion er ikke bæredygtigt, derfor er det vigtigt at vi vælger de materialer der forurener mindst muligt og har lang levetid.

DEN DANSKE NATURFOND

Vi ønsker at gøre danmark grønnere, og med din støtte er det muligt! Derfor sikrer vi 1 kvm. dansk natur ved hver ordre i samarbejde med Den Danske Naturfond. Vi mener nemlig at vi har et ansvar for at give tilbage.

GRS CERTIFICERING

Vi kræver at de fabrikker vi samarbejder med altid har GRS certificering for at verificere og opspore de genanvendte materialer. Derudover sikre de også gode arbejdsforhold og minimere skadelige kemikalier og miljøpåvirkningen i produktionsprocessen.

SLOW FASHION - SLOW LIVING

Vi ønsker at vi med vores hjertebarn AWOKE kan inspirere dig til at overveje hvad der er vigtigst i dit liv. Sætte tempoet lidt ned - mindre stress, mere mening.

Vi har ikke et stort lager, eller et stort udvalg af produkter, men overvejede styles som du kan matche på kryds og tværs, også med din dagligdags garderobe.