Sports bher: Størrelser og modeller

Sports bher: Størrelser og modeller

De fleste ved at det er vigtigt at bære en sports bh under træning.

Ved at bære den rigtige størrelse minimeres brystets bevægelse, hvilket giver en nemmere og mere behagelig træning - dette gælder også til dem af os der har “små damer”.

 

Det rette valg:

Din sports bh skal sidde behageligt tæt, men ikke så stramt at den føles kvælende eller ubehagelig at have på. Og ja - det kan nogle gange være en træning i sig selv at få en sports bh af og på, men at finde den rette størrelse der holder dit bryst sikkert, kan rent faktisk hjælpe med at lindre både ryg- og brystsmerter. Vidste du f.eks at det tynde bindevæv, der støtter dine brysters struktur, er under stor belastning under hård fysisk træning eller når du løber ned efter dine yndlings snack i det lokale super marked?

Vores bryster er faktisk ret fantastiske og sjove, hvis du ikke vidste det så læs lige her

 

Hera sports BH med medium støtte 

 

Så hvordan finder du egentlig den bedste sports bh? 

Kort sagt, skal du finde en stil der passer bedst til din bryststørrelse, form og dit overordnede aktivitetsniveau. Afhængigt af påvirkningen af ​​aktiviteten (lav, medium eller høj) er der forskellige sports-bh'er og støtteniveauer, der passer til.

 

Hvilken støtte er den rette for mig? 

Når vi snakker støtte er der tre forskellige du skal kigge efter: Lav, medium og høj støtte. 
Lav støtte:
Træning hvor man med fordel kan vælge en sport bh med lav støtte kan omfatte: Yoga, styrketræning, pilates og vandreture. Selvom der ikke er den største bevægelse i disse former for træning, skal du ikke lade dig narre af ikke kan bruge en sports bh. Damerne har stadig brug for støtte og komfort, så kan du også bedre holde dit fokus. En must have er vores Gaea BH som er udviklet til at give den bedste komfort til dit bryst under yoga og pilates, uden unødvendige stropper eller andet som muligvis ville genere.
 
Medium støtte:
Her kan du også med fordel bruge en bh med medium støtte til det samme som lav støtte, det vigtigste er at the ladies får støtte. Vi anbefaler også at du bruger denne til cross-training eller roning. 
 
Høj støtte:
Her får du virkelig kompression til de aktiviteter som kræver at du hopper eller bevæger dig intensivt. Dette gælder f.eks løb, HIIT eller dans.
Se AWOKE sports bh'er HER

 


You may also like