Din donation

Lige så vigtigt det er for os at fremstille det bedste sportstøj, er vores værdier! Sammen kan vi gøre en stor forskel for dem som har brug for hjælp.

Vi ville ønske at vi kunne hjælpe alle dyr og mennesker på vores jord. Det ved vi jo godt at vi ikke kan - Men i stedet for at vælge én organisation, har vi valgt tre som gør et helt fantastisk stykke arbejde!

For hvert eneste køb donere vi 5% af overskuddet til en organisation du vælger. Vi mener nemlig at glæden ved at give til dem der har brug for hjælp, er den største glæde af dem alle!

ANIMA

Da dyr ikke selv har en stemme, vælger vi at støtte Anima og deres fantastiske arbejde. De hjælper både kæledyr, landbrugsdyr, pelsdyr, forsøgsdyr og dyr i underholding.

Læs mere
PLASTIC CHANGE

150 millioner tons plastik er der i verdens havene, det skal der laves om på og her kommer Plastic Change ind i billedet. De kæmper nemlig for en verden uden plastikforurening.

Læs mere
KRÆFTENS BEKÆMPELSE

Hver tredje dansker får kræft, inden de fylder 75 år, og de fleste af os har været berørt af det på en eller anden måde i livet. Derfor vælger vi at støtte kræft ramte og forskningen.

Læs mere